Uitgaan in Kaapstad

Kaapstad heeft een grote verscheidenheid aan trendy nachtclubs, wijnbars, cafés en cocktail bars.

De beste clubs bevinden zich in het centrum van de stad, in Camps Bay. Maar ook Sea Point, Waterfront en Observatory zijn plaatsen waar u veel uitgaansgelegenheden kunt vinden. De muziek en stijl is zo uiteenlopend, dat werkelijk iedereen er zijn plek vindt. Van Latijns-Amerikaanse ritmes, tot jazz, drum ’n base of clubmuziek.

Vanaf 11u ’s avonds komt het nachtleven echt op gang en bijna alle clubs blijven de hele nacht open.

Camps Bay en in de stad Longestreet, Breestreet en Kloofsreet zijn de plaatsen waar vooral het jonge en hippe publiek heen gaat om te stappen, in Green Point moet u zijn voor rustig en gezellig drankjes in een van de bars.

Het Waterfront heeft ook vele retourants en bars, wel erg toeristisch maar als u daar van houd is het erg gezellig.

In Camps Bay kunt u terecht voor 'zien en gezien' te worden. De trendy bars en restaurants kijken uit over het strand, daar zijn de terrasjes bijna altijd gezellig vol. U kunt hier volop genieten van de zonsondergang.

Om heel eerlijk te zijn is het moeilijk elk jaar weer een opsomming te maken van de hippe en leuke tenten van Kaapstad! Ik kom zelf al jaren in Kaapstad. Elk jaar sta ik weer verbaasd, dat er zo veel hippe tenten bij of weg zijn, of niet meer hip of leuk zijn.

Daarom raad ik aan, als u in Kaapstad aankomt, even aan een lokaal persoon te vragen waar op dat moment de leuke plekken zijn om uit te gaan.

Op deze site staan alle uitgaansgelegenheden van Kaapstad:

Altijd up to date.

www.kaapstadmagazine.nl/uitgaan-kaapstad

www dining-out.co.za/Cape-Town-restaurants