Sporten in Kaapstad

Als u een sportieve vakantie wilt hebben, kunt u uw hart ophalen in de omgeving van Kaapstad!

U kunt prachtige wandeltochten maken boven op de Tafelberg maar ook door de wijngebieden.

Het beklimmen van de Tafelberg, een trip naar een van de prachtige bergmeren, beklimmen van watervallen, is echt de moeite waard.

U kunt natuurlijk ook vanaf een zeilboot de mooie kust met zijn stranden en kliffen aanschouwen.

Fietsen en mountainbiken is erg populairder geworden in Kaapstad, erg veel mooie routes en trails daar de bergen, langs de tafelberg en de mooie kustwegen.

Watersporten zoals windsurfen, kite- en golfsurfen zijn erg populair op de stranden rond de Kaap.

Of u kunt een kano huren en lekker rondpeddelen.

Paragliding in Kaapstad

Als u bij Camps Bay zit zie je vaak van de Lions Head de Paragliders naar beneden glijden, zij landen dan op het strand of bij het Restaurant, The Bungalow op het gras, .

www.kaapstadmagazine.nl/paragliden-kaapstad

 

Paardrijden kunt u doen op vele plekken in de provincie, zoals op de mooie stranden van Noorthoek, maar ook door het wijngebied van Franshoek.

Golfen is in Kaapstad een grote sport. Er zijn tientallen mooie tot zeer mooie golfbanen in de provincie van Kaapstad. In de wijngebieden van Stellenbosch liggen 5 prachtige banen die tot de beste van Zuid Afrika behoren.

 

U kunt het ook allemaal van een andere kant aanschouwen door bij het Waterfront in een helikopter te stappen en adembenemende omgeving te zien van boven. Dan wordt u mee genomen langs de kust en over de hoge bergketens van de Kaap.